Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Μαραντόνα σε Καπρίλες: Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν ξεπουλήθηκα

Με μήνυμά του στο Facebook απάντησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο Ενρίκε Καπρίλες, ένας εκ των αρχηγών της δεξιάς αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα.
Ο Καπρίλες είχε υποστηρίξει ότι ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής δεν θα στήριζε τον πρόεδρο Μαδούρο εάν έπρεπε να ζήσει με 15 δολάρια το μήνα.
«Μακάρι να είχα αυτά τα 15 δολάρια» όταν μεγάλωνα με τα εφτά αδέρφια μου και δεν είχαμε τίποτα να φάμε, απάντησε ο Μαραντόνα, ποστάροντας παράλληλα μια φωτογραφία από το παιδικό του σπίτι στη γειτονιά Βίλα Φιορίτο του Μπουένος Αϊρες.
«H διαφορά ανάμεσά μας είναι ότι εγώ δεν ξεπουλήθηκα», συμπλήρωσε ο Αργεντίνος πρώην ποδοσφαιριστής.
Σε διαφορετικό μήνυμά του ο Μαραντόνα σημείωσε: «Είμαστε Τσαβίστας μέχρι το θάνατο… και όταν ο Μαδούρο διατάξει, θα πολεμήσω σαν στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα, απέναντι στον ιμπεριαλισμό και σε αυτούς που θέλουν να υποστείλουν τις σημαίες μας, το πιο ιερό πράγμα. Βίβα Τσάβες, Βίβα Μαδούρο».



Castellano | Italiano | English
Somos chavistas hasta la muerte. Y cuando Maduro ordene, estoy vestido de soldado para una Venezuela libre, para pelear contra el imperialismo y los que se quieren apoderar de nuestras banderas, que es lo más sagrado que tenemos.
Viva Chávez !!!!
Viva Maduro!!
Viva la revolución!!!
Vivan los venezolanos de pura cepa, no los venezolanos interesados e involucrados con la derecha.
Diego y Rocío.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Siamo chavisti fino alla morte. E quando Maduro ordina, io mi vesto da soldato per un Venezuela libero, per combattere contro l'imperialismo e quelli che tentano di impossessarsi della nostra bandiera, che è la cosa più sacra che abbiamo.
Viva Chávez !!!!
Viva Maduro!!
Viva la rivoluzione!!!
Viva i venezuelani veri, non quelli interessati e coinvolti con le politiche di destra.
Diego e Rocio.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
We are chavistas until death. And when Maduro orders, I am dressed as a soldier for a free Venezuela, to fight against the imperialism and those who want to take our flags, which is the most sacred thing we have.
Viva Chávez!!!
Viva Maduro!!!
Long live the revolution!!!
Viva the true Venezuelans, not those interested and involved with the political right.
Diego and Rocio.

Ισπανικά | Ιταλικά | Αγγλικά

Είμαστε chavistas μέχρι θανάτου. Και όταν μαδούρο διαταγές, είμαι ντυμένος σαν στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα, για να πολεμήσω ενάντια στον ιμπεριαλισμού και αυτούς που θέλουν να από τις σημαίες μας, που είναι το πιο ιερό πράγμα που έχουμε.
Ζήτω ο τσάβεζ!!!!
Ζήσε ώριμα!!
Να ζήσει η επανάσταση!!!
Να ζήσουν οι βενεζουέλας του καθαρή στελέχους, όχι οι Βενεζουέλας ενδιαφέρονται και εμπλέκονται με το δικαίωμα.
Ο Ντιέγκο και ο rocio.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Είμαστε chavista μέχρι θανάτου. Και όταν μαδούρο διαταγές, ντύνομαι σαν στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα, για να πολεμήσω ενάντια στον ιμπεριαλισμού και αυτούς που προσπαθούν να πάρουν τη σημαία μας, που είναι το πιο ιερό πράγμα που έχουμε.
Ζήτω ο τσάβεζ!!!!
Ζήσε ώριμα!!
Να ζήσει η επανάσταση!!!
Να ζήσουν οι πραγματικοί βενεζουέλας, όχι αυτοί που εμπλέκονται και εμπλέκονται με σωστά πολιτικές.
Ο Ντιέγκο και η ροσίο.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Είμαστε chavistas μέχρι το θάνατο. Και όταν μαδούρο διαταγές, είμαι ντυμένος στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα, για να πολεμήσω ενάντια στον ιμπεριαλισμού και αυτούς που θέλουν να πάρουν τις σημαίες μας, που είναι το πιο ιερό πράγμα που έχουμε.
Ζήτω ο τσάβεζ!!!
Ζήσε ώριμα!!!
Να ζήσει η επανάσταση!!!
Ζήτω η αληθινή Βενεζουέλα, όχι όσοι ενδιαφέρονται και εμπλέκονται με το πολιτικό δικαίωμα.
Ο Ντιέγκο και η ροσίο.
Γιος μεγάλου επιχειρηματία της Βενεζουέλας, ο Καπρίλες υπήρξε το νεαρότερο μέλος του κοινοβουλίου της Βενεζουέλας. Παρόλα αυτά έχασε στις δυο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις απέναντι στον Τσάβες και τον Μαδούρο.
Αργότερα έχασε το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές όταν κατηγορήθηκε για την υποκίνηση των ταραχών του 2014 που στοίχισαν τη ζωή 40 ανθρώπων.
Ο Καπρίλες είχε ιδρύσει μαζί με τον Λεοπόλντο Λόπεζ το πολιτικό κόμμα Primero Justicia, το οποίο κατά διαστήματα χρηματοδοτούνταν από αμερικανικές υπηρεσίες, όπως η NED και η USAID.
info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου